kristal edelsteen mineraal healing sieraad jewelry winkel

Coded Crystals

 
Coded crystals

Coded Crystals - Original

Coded crystals - silver lining

Gechannelde reading

Water zuiverende stenen

 


coded crystals

Edelstenen, mineralen en kristallen zien er fantastisch uit. Ze zijn een mooi sieraad voor ieder lichaam en iedere ruimte. Daarnaast hebben ze een helende en ondersteunende werking op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Als je merkt dat je op één van deze gebieden uit balans bent zoals bij stress, pijnklachten of andere uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijks leven, kun je een kristal bij je dragen ter ondersteuning en heling. Het kan erg fijn en ontspannend aanvoelen en je zult merken dat de situatie waar je in zit weer dragelijker wordt. Je kunt echt steun ervaren op verschillende manieren en makkelijker door je proces heen komen. Hoe fijn is dat?!

 

Naast de natuurlijke werking van de bergkristal activeer ik de kristallen altijd met de hoogste vorm van onvoorwaardelijke liefde en licht zodat het jouw frequentie nog meer verruimd. Daarnaast kan ik deze voor je activeren op een voor jou actueel thema waarin je support nodig hebt. Het kristal is daardoor specifiek afgestemd op jouw energie en kan je daardoor nóg beter ondersteunen.

 

Om dit te kunnen doen ga ik voor je channelen. Jij krijgt dan een reading van mij en mijn gidsen. Dit zijn onder andere lichtwezens, opgestegen meesters, draken, kristallen (schedels), engelen, buitenaardsen en ons hogere zelf. We ontdekken samen wat er op dit moment bij je speelt en wat we in het moment al mogen doen om je heling te geven. Vanuit deze reading activeer ik jouw kristallen sieraad op wat jij nu nodig hebt. 

Je sieraad zal je ondersteunen, verlichting en heling geven totdat jij door je proces heen bent gekomen. Je voelt vanzelf wanneer dat is. Daarna kun je er voor kiezen om hem opnieuw te activeren. Zo blijven jij en je ketting een leven lang bij elkaar. 

 

Ik krijg vaak te horen dat de kristallen en hun keepers echt dikke maatjes worden en de kettingen iedere dag worden gedragen. De band die jullie samen ontwikkelen is vaak al meteen merkbaar bij jullie ontmoeting en na de activatie word deze nog meer bekrachtigd en verankerd. Zo mooi om te zien! Ondertussen zijn er al House of Roots Crystal Keepers over heel Nederland te vinden en beginnen Engeland en amerika ook aan deze reis deel te nemen. Join the family and share your unique self in our net of light!

 

Los van de sieraden zijn alle bergkristallen die je bij house of roots kunt vinden voor jou te activeren. Denk aan een losse punt, cluster of zakje met kleine kristallen voor in je drinkwater. In mijn mini shop in Eindhoven kun je ook uit van alles kiezen. Voel je vrij om een afspraak te maken en langs te komen.

 

Omdat deze sieraden zo persoonlijk zijn en de energie er op dit moment om vraagt, is het prettig om vooraf even kort met elkaar te contacten om het een en ander af te spreken. daarna kunnen we een fysieke afspraak maken en elkaar in real life zien. Een reading kan ook op afstand of via zoom. Je krijgt je steen dan thuisgestuurd en van de reading op afstand krijg je een opname. Daarom is dit een soort 'alternatieve online shop' en kun je bij interesse het contactformulier invullen, een mailtje sturen naar info@houseofroots.nl of even bellen naar +31 616764722. Dan spreken we gauw met elkaar af.

 

ps) Je kunt me ook vinden op instagram en facebook en ook daar mag je me berichten als je dat prettig vind.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou een uniek sieraad te maken dat een leven lang bij je kan blijven.

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in onze house of roots familie en ons net van licht met jou te delen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

coded crystals - original

Ruw bergkristal met vegan waxkoord bandje. Op maat te verstellen.

Exclusief reading en activatie, dit kun je er extra bij boeken. 

 

Vanaf €17,00 excl btw en verzendkosten vanaf 5,50

deze kettingen zijn een voorbeeld van de stijl; coded crystals - Original

jouw toekomstige sieraad wordt specifiek op jouw energie uitgekozen en wijkt af van de foto's.


coded crystals - silver lining

Ruw bergkristal met ambachtelijke hanger gemaakt van zilver en loodvrij tin.

Exclusief reading en activatie, dit kun je er extra bij boeken. 

 

Vanaf €35,00 excl btw en verzendkosten vanaf 5,50

deze kettingen zijn een voorbeeld van de stijl; coded crystals - silver lining

jouw toekomstige sieraad wordt specifiek op jouw energie uitgekozen en speciaal voor jou gemaakt. Daarom wijkt het af van de foto's.


gechannelde reading

Vanuit deze reading komen we er achter wat er op dit moment bij je speelt en wat je werkelijk nodig hebt aan support. Er kan gelijk een stukje healing bij komen kijken in het moment zelf. Als je kiest om na deze reading verder begeleid te worden door een kristal dan word deze geactiveerd op wat we ontdekken tijdens deze reading en is daarom bijzonder specifiek afgestemd om jou langdurig te ondersteunen. 

 

€66,00 per uur excl kristal en btw

Omdat ik de energie volg die tijdens de reading aanwezig is kan de duur van de reading wisselen. Het blijft een organisch proces waarin ik echt de tijd neem voor jou en wat er nodig is in het moment. Ik pas daarom de prijs aan op de lengte van de reading. Ook als deze korter duurt dan een uur. bij een reading op afstand krijg je de opname toegestuurd.


water zuiverende stenen

Ruw bergkristal geprogrammeerd om drinkwater of enig ander water te neutraliseren van fysieke en energetische verontreinigingen. Ieder zakje is gevuld met diverse kristalletjes variërend van glashelder tot melkwit/roze.

 

€5,00 excl btw en verzendkosten vanaf 5,50

(Extra persoonlijke activatie word per uur berekend en is ook te combineren met een reading)

Mocht je nou zelf een onderwerp hebben waarop jij deze kristalletjes extra wilt laten activeren zodat je water nog krachtiger wordt en nog specifieker op jou afgestemd is, laat het me weten.