new earth symbol healing frequency

New Earth Crystals

 
Affirmatie

Activatie

Coded Symbol

Bestellen


Affirmatie

Ik -naam- , beleef mijn eigen liefde en licht.

Omarm, koester, troost en release de emoties die ik als mens en ziel ervaar tijdens deze transitie.

 

Ik kies keer op keer om mijn frequentie en bewustzijn te verruimen naar de hoogst haalbare tijdlijn van liefde en licht op alle niveaus. Hiermee zet ik mezelf neer in de Nieuwe Wereld en help deze te manifesteren en te verankeren. 

 

Ik vertrouw op mezelf, mijn intuïtie en het Goddelijk Plan. Ik open mezelf en werk samen met mijn ziel, mijn medemens, de aarde en alle andere sterrenbroeders en -zusters van de Vrije Werelden van Liefde en Licht. 

 

Ik ontvang steun vanuit alle niveaus en op alle mogelijke manieren waardoor ik mijn unieke aandeel in deze wereld moeiteloos (h)erken en neerzet.

 


Activatie

Activatie: 

Dit kristal en haar symbool wakkert je eigen licht aan vanuit de verbinding met de aarde.

De 5D hologrammen van de Nieuwe Aarde die diep in haar hart verborgen liggen worden naar de oppervlakte getrokken en gemanifesteerd. Dat is op 21 December 2020 tijdens de equinox en de conjunctie van Jupiter en Saturnus gelukt.

De Nieuwe Wereld is er al en we mogen ons ermee blijven verbinden, terwijl de Oude Wereld die nog vol chaos zit langzaamaan oplost. De Wereld van het Gouden LIcht is hier en The Golden Age of Aquarius is aangebroken.

 

Dit kristal geeft je steun om door de huidige loskomende mondiale zwaarte toch te kunnen blijven staan. Het versterkt je brug naar deze nieuwe lichtwereld.

 

Het helpt je om de illusies die zichtbaar worden en loskomen op een liefdevolle manier te doorzien en jouw pijn daarop te troosten en te releasen. Eventueel geschaad vertrouwen op de buitenwereld zal heling krijgen en je terugbrengen naar het vertrouwen in jezelf, je intuïtie en je eigen lichtkracht en liefde.

 

Het helpt je om makkelijker in de nieuwe en hogere frequenties van liefde en licht te verblijven. Om jezelf en je bewustzijn telkens weer bewust te verruimen als je even bent teruggezakt naar het 'oude'. Het ondersteunt je om keer op keer de keuze te maken voor de hoogst haalbare uitkomst van de hele aarde, al haar bewoners en sterrenconnecties. Zeg 'JA' met heel je hart.

 

Het geschade vertrouwen zit diep, evenals andere zielenthema's rond dit onderwerp. De vraag: "Waarom ben ik in Godsnaam naar deze planeet gekomen?" kan een van de zwaargewichten zijn die je met je meedraagt. Dit alles kan je uitputten op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Dit kristal wil je laten weten dat je niet alleen bent, ook al lijkt dat soms zo. het verdriet overheerst dan even en dat mag. Je zielenfamilie en sterrenbroeders en -zusters zijn bij je. Hier op aarde én daarbuiten, altijd verbonden en aanwezig. aan jou om dit te blijven herinneren, mét ondersteuning van dit kristal. Het helpt je ook om in zachtheid door dit soort processen heen te gaan. Te huilen als dat nodig is en deze trauma energieën op alle vlakken en zeker ook lichamelijk te releasen. Iedere keer weer en zo lang als nodig is. het neemt ons lichaam mee in deze transitie, steunt het en helpt het te herinneren hoe het is om op deze hoge frequenties te kunnen functioneren.

 

Vergeet niet dat het tijdperk waarin we leven onze uiterste vermogens aanboort en dat het soms echt even voelt als 'aanpoten'. Dat ligt niet aan jouw 'kunnen'. Wat wel aan jou ligt is hoe je hiermee omgaat en daar helpt dit kristal je graag bij.

 

Kortom; dit kristal is er voor jou, om jouw persoonlijke binnen en buitenwereld te verlichten. Én het is er voor de aarde om haar in deze hergeboorte te ondersteunen. Jullie gaan er samen doorheen. Ze heeft jou nodig als ankerpunt van licht en liefde zodat ze haar hoogfrequente hologrammen die diep in haar blauwdruk verborgen lagen kan manifesteren in het fysieke veld. Opdat we daar allemaal in eenheid, vrede, liefde en licht kunnen verblijven. 


Coded Symbol

Deze New Earth Activatie kwam niet alleen. Het bracht ook een krachtsymbool met zich mee.

Dit symbool bevat de codes van de Nieuwe Aarde en hoe deze mogen integreren in jou. 

 

Kijk, voel en laat het binnenkomen. Enjoy!

coded symbols house of roots new earth

New Earth Crystal Keeper worden?

als jij je aangetrokken voelt tot een "New Earth Crystal" kun je deze bij me bestellen via het bestelformulier op deze pagina.

 

Geef alvast even aan of je een los kristal wilt of een 'silver lining' ketting die lijkt op het voorbeeld van de foto.

 

Ik ga dan spoedig voor je aan de slag en blijf met je in contact tijdens het proces.

Omdat alles op jouw wensen word afgestemd wisselen de prijzen per aanvraag. 

Dit heeft te maken met de grootte van het kristal en eventuele materialen. Alles gaat in overleg en we maken er samen een fijne tijd van. 

 

Ik heet je alvast van harte welkom bij onze House of Roots Family. SUperfijn dat jij er bent en ons net van licht versterkt!

Bestellen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.