lichamelijke verstandelijke beperking spiritueel heling alternatief coaching begeleiding

Dagbesteding

 

begrip op maat

Liefdevol en veilig

Laagdrempelig

Geborgen

Verlichtend

Ontspannend

 


Creatieve holistische dagbesteding met coaching

 

Bij house of roots zijn ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking welkom. Door mijn achtergrond en werkzaamheden in de gehandicaptenzorg heb ik ervaring in het coachen van mensen die een aangepaste manier van begeleiding nodig hebben. Een mooie combinatie van reguliere en alternatieve zorg in een veilige omgeving.

 

Dagbesteding binnen House of Roots staat voor individuele aandacht op creativiteit, ontspanning, bewustwording en healing. Er is ruimte om in te spelen op behoeftes die ontstaan in het moment. Inspanning wordt afgewisseld met ontspanning. Denk aan schilderen, knutselen, boswandelingen, meditatie en healing door middel van diverse technieken waaronder massage. Het is mogelijk om aparte equine assisted coaching sessies te boeken (coaching door middel van paarden) welke deel uit kunnen maken van het dagbestedingstraject binnen House of Roots. Ideaal voor een ieder die creativiteit wilt combineren met dieren en ontspanning.

 

In een huiselijke setting is iedereen welkom voor een plezierige en ontspannen dagbesteding op maat. Middels een intake kijken we of we een prettige match hebben en zullen we samen een zorgplan samenstellen.

Door mijn jarenlange achtergrond in kunst, creativiteit, doceren, mijn praktijk in spirituele ontwikkeling en mijn werkzaamheden in de gehandicaptenzorg is deze dagbesteding een plek waarin alles samenkomt.

 

Individueel, afgestemd, liefdevol, lachend en zorgzaam komen wij samen de dag door!

 

Individuele coaching is ook verkrijgbaar in losse sessies van maximaal 2 uur. waar de nadruk gelegd word op ontspanning en heling. denk hierbij aan geleide meditaties, merkaba healings en massage.

 

Er zijn mogelijkheden om via PGB of factuur te werken. Neem even contact met me op voor meer informatie omtrent beschikbaarheid en tarieven.