Bij House of Roots Dreads kun jij terecht voor je conscious allround dreadstyling. 

Samen kijken we naar je wensen en wat de mogelijkheden zijn en daar nemen we de tijd voor. Ik stem me volledig af op jou en zorg dat je weer helemaal kan shinen.

 

Je krijgt de gezellige en huiselijke sfeer waar je zo lang als nodig is kunt vertoeven. Met een aterlier vol kristallen en high frequencies ga jij weer helemaal opgeladen én met een mooie bos dreads naar buiten. Tijdens het maken van jouw dreads is er ruimte om van alles te bespreken maar dat is geen must. In stilte Zijn of in je eigen cocon is ook helemaal prima.

 

Weet dat je welkom bent!Real dreads

Van jouw eigen haar maak ik graag een mooie bos dreads. Een volledig vol hoofd, partials, sidecut, mohawk of gewoon een paar losse dreadjes, alles is mogelijk. Ook kan ik ze gelijk voor je verlengen met human hair.


Synthetic dread installations

Voor synthetische ingevlochten dreads ben je hier ook op het juiste adres. De dreads die ik hiervoor gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt ze keer op keer opnieuw installeren.


Extensions

Als jij graag je eigen dreads wilt verlengen met human hair dan kan ik dat zeker voor je doen. Samen kiezen we de juiste kleur of kleuren uit en maken we jouw coupe helemaal perfect. 


Maintenance & Rescue

Ook ben je welkom voor onderhoud en dread rescue. Zelfs van het dunste plukje haar kan ik weer een volwaardige dread maken. Ze noemen me ook weleens Dr. Dread... ik breng alles weer tot leven.


Accent sets

Hoe leuk zijn die mooie accenten in je dreads. Een beachy look met aardetinten en schelpjes of mooie kleurrijkere creaties. I love them.

Met accenten kun je je eigen dreads versieren of je neemt een hele accent set ter opvulling van je eigen coupe. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan de wortel van je bestaande dread.


Fillers

Als je graag meer volume wilt kun je extra dreads installeren aan de wortel van je bestaande dreads. Je krijgt daardoor echt een prachtige volle bos. Verkrijgbaar met of zonder accenten.   Je kunt deze fillers keer op keer hergebruiken.


Clip-ins

Mocht je graag een aantal dreads alleen voor een feestje of festival willen gebruiken dan zijn de clip-ins een uitkomst. Binnen een zucht heb je deze in en uit je normale haar geklickt. Geen hulp van buitenaf nodig. 


Kids play

Ook voor de kleinsten onder ons met weinig, geen of dun haar heb ik leuke oplossingen zodat ze hun droom waar kunnen maken. 


Wil jij graag eens brainstormen over je wensen of ben je er al uit en voel je een 'GO' op datgene wat je wilt, neem dan contact met me op via whatsapp, een belletje of een ander soortig berichtje. Je bent meer dan welkom!

Mijn naam is Sofie en heb mijn dreads ondertussen 19 jaar. Inmiddels heb ik ze ook verlengd en opgevuld met fillers en ben ik creatief met alles wat me te binnen schiet. Al vele klanten vanuit Nederland en België zijn weer stralend en happy de deur uitgegaan. Daar geniet ik van!

 

Binnen House of Roots Dreads ben ik begonnen met real dreads en extensions van human hair. In de loop van de tijd ben ik er allerlei leuke extraatjes bij gaan doen waaronder ook synthetische dread installaties. Alle producten die ik gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en er komt steeds meer leuks bij.