Inzicht met paarden en verbonden adem

Op aanvraag geven Linda van der Heijden en Sofie van den Wittenboer de eendaagse workshop "Inzicht met paarden en verbonden adem".

De dag zal in het thema staan van transformatie van (onbewuste) patronen. Leer jezelf beter kennen en laat los wat niet meer dienstbaar is om jouw hoogste goed te bereiken. 

 


Equine assisted coach Linda van der Heijden zal je samen met haar paard Boobytrap in een kleine groep van 4 deelnemers begeleiden om je onbewuste patronen vanuit je dagelijks leven helder te krijgen en in je bewustzijn te zetten. Doordat jij in groepsverband een samenwerking aangaat om met Boobytrap te werken, worden jouw patronen en de manier waarop je in het leven staat uitvergroot. Het geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen waardoor jij ruimte maakt om te groeien.

Werken met paarden is een liefdevolle spiegel en actieve manier van coaching die veel inzicht geeft in hoe jij in het leven staat en wat je graag zou willen veranderen of overwinnen.

 

Spiritueel coach Sofie van den Wittenboer zal je daarna via de verbonden ademtechniek ondersteunen om jouw nieuw verworven inzichten verder te integreren en de hierop bestaande kwetsures te helen. Deze techniek is een bijzondere manier om uit je denken en in je lichaam te komen waardoor je naar de kern van je kwetsure gaat en deze op een liefdevolle manier kunt transformeren. Je maakt hierdoor veel ruimte voor jezelf waardoor je rust, vernieuwing, helderheid en ontspanning ervaart wat je mee zult nemen in je dagelijks leven.

 

Deze dag is geschikt voor iedereen die op een warme, veilige en verantwoorde manier naar zichzelf wil kijken. Tijdens deze dag zal je grote sprongen kunnen maken in je persoonlijke ontwikkeling omdat je -meer als tijdens een enkele sessie- de tijd krijgt om gelijk een vervolgstap te kunnen maken en kunt doorpakken op jouw individuele thema. Ondanks dat je deze dag een hoop werk hebt verzet, zul je voelen dat je een stuk lichter en energieker naar huis gaat.

 

Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee, een lekkere lunch en voldoende pauze om tussendoor even op te laden.

De workshop zal om 09.30 uur beginnen en we ronden af rond 18.30 uur.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag is €100 per persoon.

 

Merk je dat je vastloopt op bepaalde thema’s en heb je behoefte om in één dag tijd grote, liefdevolle stappen te kunnen maken? Voel je dan welkom om deel te nemen aan deze dag vol met verbinding en inzicht.

 

deze workshop is te boeken vanaf 4 personen. 

stuur een mailtje naar info@houseofroots.nl via de link 'aanmelden' of bel naar 06-16764722.

 

Warme groet,

 

Linda (www.paardenzicht.nl) en Sofie (www.houseofroots.nl