Deze uitgebreide en twee uur lange deepdive is een ware kickstart en helpt je direct om weer op eigen benen te staan.

Daarna zorgt de langdurige ondersteuning van je geactiveerde kristal ervoor dat je op jouw tempo kunt doorpakken in je proces.

 

Bij deze ceremonie stem ik me volledig af op jou, je lichaam, je ziel en je energiecircuits. Van daaruit krijg ik informatie over de delen die jou er nog van weerhouden om je lichtste, leukste, liefdevolste en gelukkigste leven te leven.

Zodra mijn aandacht daar naartoe gaat wordt alles uitgebalanceerd en opgeschoond wat op dat moment nodig is. Je wordt vrijgemaakt van blokkades, belemmerende patronen, overtuigingen en andersoortige ballast.

 

Als de energie er om vraagt is het mogelijk dat we samen nog een stapje verder gaan met andere liefdevolle methodes om jou daar te krijgen waar nodig is.

 

Op het einde van deze sessie krijg je een kristalactivatie en activeer ik je bergkristallen ketting specifiek met wat jij nodig hebt om je proces in zachtheid en zelfstandig door te kunnen pakken. Je kristal zal zelf ook nog wat willen zeggen want jullie hebben elkaar niet voor niets uitgekozen...het wordt je buddy for life!