New Earth Kracht Pakket

Een New Earth kracht pakket is een uitgebreid en hoogfrequent energie feestje. Dit complete pakket bevat een New Earth Kristal, New Earth Symbool, New Earth Affirmatie en uitgebreide begeleidende tekst.

Perfect om te installeren in je woning, werkplek en coachingsruimte. Help jezelf en je omgeving te bekrachtigen, te steunen, op te schonen en te verlichten.

Creëer je eigen krachtplek om de Nieuwe Aarde en de nieuwe jij te manifesteren.

 

"Dit New Earth kristal, haar symbool en affirmatie wakkert je eigen licht aan vanuit de verbinding met de nieuwe aarde. Het geeft je steun om door de huidige loskomende mondiale zwaarte toch te kunnen blijven staan. Het versterkt je brug naar de nieuwe lichtwereld.

Deze activatie helpt je om de illusies die zichtbaar worden en loskomen op een liefdevolle manier te doorzien en jouw pijn daarop te troosten en te releasen.

Om jezelf en je bewustzijn telkens weer bewust te verruimen als je even bent teruggezakt naar het 'oude'. Het ondersteunt je om keer op keer de keuze te maken voor de hoogst haalbare uitkomst van de hele aarde, al haar bewoners en sterrenconnecties. Het neemt het lichaam mee in de transitie, steunt het en helpt het te herinneren hoe het is om op deze hoge frequenties te kunnen functioneren.

En het doet nog zoveel meer..."

 

 

New Earth pakket klein

Een geactiveerd kristal op knuffelsteen formaat.

Een gelamineerd krachtsymbool op A4 formaat met affirmatie.

Gelamineerde uitleg op A4 formaat.

€77

 

New Earth pakket groot

Een geactiveerd kristal ter grootte van een volwassen hand.

Een krachtsymbool van goudblad op doek in een witte baklijst van 50x50 cm.

Ingelijste affirmatie en uitleg op A4 formaat.

€777