Bij House of Roots Dreads kun jij terecht voor je conscious allround dreadstyling. 

Samen kijken we naar je wensen en wat de mogelijkheden zijn en daar nemen we de tijd voor. Ik stem me volledig af op jou en zorg dat je weer helemaal kan shinen.

 

Je krijgt de gezellige en huiselijke sfeer waar je zo lang als nodig is kunt vertoeven. Met een aterlier vol kristallen en high frequencies ga jij weer helemaal opgeladen én met een mooie bos dreads naar buiten. Tijdens het maken van jouw dreads is er ruimte om van alles te bespreken maar dat is geen must. In stilte Zijn of in je eigen cocon is ook helemaal prima.

 

Transformatie van ziel en haar.

Als je jouw dreads graag wilt aanvullen met je persoonlijke groei, dan kan dat met Ceremony sessies, Ceremony Events of Ceremonial Dreads. Alles is met elkaar te combineren. Vraag ernaar.

 

Alle dread-crystals zijn van bergkristal en kunnen geactiveerd worden op datgene wat jij nodig hebt aan support. Dat doen we middels een hele fijne ceremony sessie inclusief reading, healing, kristal boodschap en natuurlijk de activatie. Een waardevolle toevoeging aan jouw mooie dreads en hele systeem.

 

Weet dat je welkom bent!Real dreads

Van jouw eigen haar maak ik graag een mooie bos dreads. Een volledig vol hoofd, partials, sidecut, mohawk of gewoon een paar losse dreadjes, alles is mogelijk. Ook kan ik ze gelijk voor je verlengen met human hair.


Synthetic dread installations

Voor synthetische ingevlochten dreads ben je hier ook op het juiste adres. De dreads die ik hiervoor gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt ze keer op keer opnieuw installeren.


Extensions

Als jij graag je eigen dreads wilt verlengen met human hair dan kan ik dat zeker voor je doen. Samen kiezen we de juiste kleur of kleuren uit en maken we jouw coupe helemaal perfect. 


Maintenance & Rescue

Ook ben je welkom voor onderhoud en dread rescue. Zelfs van het dunste plukje haar kan ik weer een volwaardige dread maken. Ze noemen me ook weleens Doctor Dread... ik breng alles weer tot leven.


Accent sets

Hoe leuk zijn die mooie accenten in je dreads. Een beachy look met aardetinten en schelpjes of mooie kleurrijkere creaties. I love them.

Met accenten kun je je eigen dreads versieren of je neemt een hele accent set ter opvulling van je eigen coupe. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan de wortel van je bestaande dread en je kunt een combinatie maken van dreads en braids (verschillende soorten vlechtjes)


Fillers

Als je graag meer volume wilt kun je extra dreads installeren aan de wortel van je bestaande dreads. Je krijgt daardoor echt een prachtige volle bos. Verkrijgbaar met of zonder accenten en mooie braids. Je kunt deze fillers keer op keer hergebruiken.


Clip-ins

Mocht je graag een aantal dreads alleen voor een feestje of festival willen gebruiken dan zijn de clip-ins een uitkomst. Binnen een zucht heb je deze in en uit je normale haar geklikt. Geen hulp van buitenaf nodig. 


Kids play

Ook voor de kleinsten onder ons met weinig, geen of dun haar heb ik leuke oplossingen zodat ze hun droom waar kunnen maken. 


Wil jij graag eens brainstormen over je wensen of ben je er al uit en voel je een 'GO' op datgene wat je wilt, neem dan contact met me op via whatsapp, een belletje of een ander soortig berichtje. Je bent meer dan welkom!

 

Voor meer up to date foto's en verhalen kijk je op mijn socials.


Mijn naam is Sofie en heb mijn dreads ondertussen 22 jaar. Inmiddels heb ik ze ook verlengd en opgevuld met fillers en ben ik creatief met alles wat me te binnen schiet. Al vele klanten vanuit Nederland en België zijn weer stralend en happy de deur uitgegaan. Daar geniet ik van! 

De combinatie met de Ceremony Events en Ceremonial Dreads maken House of Roots uniek en toonaangevend in de markt. Hoe tof is dat!

 

Dreads zetten is een leuke en bewerkelijke klus, ik neem er daarom de tijd voor. Ik verspreid de uren liever over meerdere dagen dan dat we over onze fysieke grenzen gaan. Dan hebben wij en onze lijven er het meeste plezier van! Dus, neem alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van een aantal dagen he-le-maal voor jou!

 

Ik zie je graag vooraf in een beeldbel gesprek, dan kijk ik met je mee naar je huidige kapsel. Vertel jij me al je wensen en ik jou de mogelijkheden. Samen maken we er jouw droomkapsel van.