Het is kristalhelder...

Er is niemand zoals jij.

Jij bent het waard.

Jij mag ont-vangen.

Wat precies past bij jouw unieke zelf, met jouw unieke ervaringen en belevingen.

 

Wat is er fijner dan steun te ervaren van iets wat speciaal op jou is afgestemd?

Wat aansluit op jouw unieke behoeftes en op jouw unieke pad, waar je ook bent in je leven?

Waar je volledig in kunt rusten met zachtheid en compassie?

 

Iets wat echt alleen voor jou bestemd is...

 

Dit is wat mijn kristallen en ik belichamen. Precies datgene bieden wat jij nodig hebt.

Waardoor jij weer in je eigen kracht komt te staan.

Waardoor jouw licht weer naar voren komt.

Waardoor jij je gelukkigste leven gaat leven.

Vol vreugde, vrijheid, liefde, licht, vertrouwen en overvloed...

 

Dàt is wat ik je toewens.

Wat ik je gun en wat ik je wil geven.

Ben jij klaar om te ont-vangen? Voel jij dat je begint te bruisen en te sprankelen van deze gedachte? 

Stay with me then...

 

Een kristal van House of Roots bevat een unieke activatie, specifiek op jou afgestemd. Je hebt daarom maar één kristal nodig. En daarom is er ook maar één van elk in de hele wereld*. (*Met uitzondering van de geactiveerde kristallen op thema, daar is een beperkte oplage van en zijn ook heel tof!)

 

Ben jij klaar om te ontdekken wat je ervan weerhoudt om je gelukkigste leven te leven?

Ben jij klaar om de diepte in te duiken en langere tijd liefdevol begeleid te worden door een House of Roots kristal?

Ben jij klaar om in de House of Roots familie thuis te komen en te rusten in ons net van licht?


Hoe werkt het?

Bij een individueel afgestemd kristal starten we met de kennismaking met je kristal zodat het er tijdens de sessie bij is. We vervolgen met een reading waarin we ontdekken wat er werkelijk bij je speelt. Dit gaat verder dan onze mind kan bedenken en we gaan direct naar the core of it all. Vaak komt er gelijk energetische healing aan te pas en daar nemen we de tijd voor. Als blijkt dat we samen mogen gaan 'werken' dan doen we dat ook. We zullen kiezen wat het beste aansluit op dat moment. Dit kan dieptewerk zijn in de vorm van transformational breathwork, voice dialogue, regressie, opstelling, massage etc. 

 

Op het einde van de sessie activeer ik het kristal op wat er uit de reading en onze 'samenwerking' is gekomen. We laten het kristal ook aan het woord, want het is niet voor niks dat jullie elkaar hebben gekozen. Het geeft vaak nog hele passende informatie. Zo heb je de kickstart van de sessie met de langdurige ondersteuning van je kristal.

 

De kristallen worden meestal gedragen als hanger die door House of Roots zijn gemaakt. Ik stem me vooraf op je af en voel of je het kristal zelf mag uitkiezen of dat hij zich al kenbaar maakt aan mij. Als je de wens hebt om het kristal als ketting te dragen dan zal ik zorgen dat deze voor je klaar ligt.

"House of Roots en haar kristallen zijn een familie, haar licht verspreid zich over de hele wereld. Doordat jouw kristal onderdeel is van deze familie, van dit net van licht, zul je kunnen ervaren dat je in een veld van verbinding terecht komt. Je kunt hier steun vinden, connecten met je broeders en zusters op en buiten de aarde en alle kristallen tezamen. Een prachtig extraatje, want weet, je bent niet alleen. Er wordt van je gehouden en je bent perfect zoals je bent. Voel je welkom."


Zijn er nog andere opties?

House of Roots zou House of Roots niet zijn als er geen andere opties waren. Natuurlijk zijn er een aantal basis opties en alles is maatwerk.

 

Hier alles even op een rijtje:

 

* Geactiveerd bergkristal als ketting (diverse soorten beschikbaar en allemaal home made).

* Geactiveerd los bergkristal (punt, kluster, knuffelsteen, schedel).

* Geactiveerde bergkristallen op thema zonder sessie.

* Reading (ceremony) op afstand met geactiveerd bergkristal. Je krijgt dan een opname van de reading en het kristal toegestuurd.

 

Zoek je iets en staat het er niet tussen? Neem dan even contact met me op, samen komen we er wel uit. 

Geactiveerde kristallen op thema

Regelmatig word ik geleid om een activatie uit te werken die op dat moment de wereld in mag, naar haar nieuwe keepers. Dit gaat verder dan een persoonlijke activatie, dit is krachtig lichtwerk dat in grotere hoeveelheden tegelijk haar werk mag doen. Omdat het nodig is, omdat het dienstbaar is en het thema voor meerdere mensen of wellicht voor de hele wereld en daarbuiten geldt. Sommige thema's zijn uitgebreid met een symbool. Kijk hieronder voor het huidige aanbod.

 

*Deze kristallen bevatten geen persoonlijke sessie of reading, als je dat wel graag zou willen kun je dat er altijd bij boeken.

New Earth Crystal

New Earth activatie, affirmatie en symbool.

Dit kristal met haar activatie, affirmatie en symbool zijn een vast onderdeel binnen House of Roots en zijn beschikbaar onder de volgende link: