Answers to the questions you never thought you had...


 

 • House of Roots bied Ceremonial Dreads; dat betekent dat we de combinatie maken tussen spirituele groei/persoonlijke begeleiding en dat aftoppen met een kroon van dreads. Dus je innerlijke transformatie in combinatie met je uiterlijke transformatie ter bekrachtiging van elkaar.

 • We bieden ook coaching en dreads los van elkaar aan maar in mindere mate. Het is wel ten alle tijde conscious dreadstyling. Dit betekent dat we bewust en met aandacht samen alle stappen zetten om jouw ideale dreadkapsel te verwezelijken én dat we tijdens de dreadstyling aankijken wat zich bij je aandient. Het zou dus kunnen dat je een healing krijgt en dat we met gespreksvoering liefdevol de diepte induiken om je te ondersteunen.
  Het is dus ook mogelijk om ceremonies (coaching en coachingstrajecten) te ontvangen zonder dreads.

 • Nadat het eerste contact gelegd is plannen we een beeldbel-intake gesprek waarin je me al je vragen en coach/dread wensen kunt vertellen. Dat praat lekker makkelijk, we zien elkaar, ik zie jouw huidige kapsel, vertel je alles wat je moet weten en kijk met je mee naar de mogelijkheden. Zo hebben we alle wensen en verwachtingen snel helder en kan ik je helpen om jouw perfecte (ceremoniële) kapsel te creëren. Service van de zaak en daarom helemaal gratis. Mits een intake in de avond, vrije dag of weekend moet plaatsvinden, dan reken ik volgens het uurtarief.

 • Tijdens ons intake gesprek krijg je all of me: aandacht, tijd, energie en invoelend vermogen. Ik wil je daarom vragen dit gesprek met aandacht in te gaan en er de tijd voor te nemen. Mocht je onverhoopt niet kunnen laat het me dan 48 uur van te voren even weten.

 • House of Roots vind het belangrijk dat we een klik hebben samen. We zitten immers een aantal uren of dagen bij elkaar en werken op diepe (energetische) lagen met elkaar samen. Ik werk graag met mensen die toe zijn aan een transformatie van hun binnen en buitenkant en dus op een bewuste en verantwoorde manier willen groeien en helen én dat af willen toppen met een kroon van dreads.

 • Wat er gebeurd of besproken word tijdens ons contact blijft binnen de muren van House of Roots. Iedereen is veilig om volledig zichzelf te zijn. We zijn een professioneel en persoonlijk bedrijf dat jouw en ons hoogste goed en dat van alle betrokkenen voorop heeft staan.

 • We weten nooit hoe lang een (dread)afspraak precies duurt. Ieder hoofd, kapsel en haartje is anders. De definitieve tijd en bijbehorend prijskaartje zien we pas in het moment van de afspraak. Ik maak altijd een individueel geschatte tijdsplanning en kostenplaatje naar aanleiding van je wensen.
  Voorbeeld: Een basis ceremonie duurt gemiddeld 2 à 3 uur. Als je voor de Ceremonial Dreads kiest komen daar nog je dreadwensen bij en de duur daarvan. 

 • We reserveren liever meer tijd voor je dan te weinig en spreiden dit graag over meerdere dagen. Het is een lange zit voor jou, een lange klus voor ons en we willen goed voor onze lichamen zorgen. We werken hard én moeten af en toe even bewegen, dansen of stretchen. Daarnaast kan een klus langer duren dan verwacht, daarom is het fijn als we extra tijd voor je hebben gereserveerd en we je kapsel af kunnen maken. Zo gaan we allemaal stressloos door onze dagen heen. Neem dus lekker de tijd voor jezelf in de periode dat je bij ons bent. 

 • Neem wat te lunchen mee als je langer dan een dagdeel bij ons bent. Voor thee en lekkers zorgen wij.

 • We luisteren muziek, we kletsen, we zijn stil, we lachen en huilen. Je mag zelfs in slaap vallen. Je bent thuis bij House of Roots en we zijn één grote familie.

 • Het kan zijn dat we leerlingen aan het inwerken zijn. Zij zijn met zorg en aandacht uitgekozen en passen binnen de visie van House of Roots en sluiten aan bij onze werkwijze en skills. Ze zullen het beste leren in het werkveld, door te doen. En zullen daarom na goedkeuring oefenen op echte (model)klanten.

 

Voorwaarden

 • Bij het plannen van een afspraak volgt een non-refundable aanbetaling van 50% van de geschatte totale kosten. Het overig te betalen bedrag kan altijd nog wat wisselen i.v.m. de definitieve zet tijd en word afgerekend tijdens de fysieke afspraak. Zodra de aanbetaling is gedaan is je afspraak definitief en ben je verzekerd van je plek.

 • Als je extensions of fillers/accentdreads wilt zal ik dit haar voorafgaand aan onze afspraak voor je bestellen. Dit bedrag en de aanbetaling mag je daarom vooraf aan mij overmaken. De overige maak en zet kosten worden tijdens de afspraak betaald.

 • Een afspraak kan tot 48 uur van te voren afgezegd worden. Het aanbetaalde bedrag is non-refundable. Verzetten of een nieuwe afspraak maken zal opnieuw aanbetalingskosten met zich mee brengen.

 • Bij verandering van de gemaakte afspraak waardoor er een vermindering van werk-tijd plaatsvind word een deel van de aanbetaling non-refundable.
 • Bij verandering van de gemaakte afspraak waardoor een vermeerdering van werk-tijd plaatsvind word een extra aanbetaling gerekend.
 • Bij langdurige coachtrajecten en grote ceremonial dread events maken we een overeenkomst met passende voorwaarden. Na ondertekening van deze overeenkomst is deze bindend.

 • Voor jou ingekocht haar dat over is na het zetten of maken van je set blijft in bezit van House of Roots en houden we een jaar lang voor jou gereserveerd mocht je willen uitbreiden.