Ik deel graag in mijn overvloed en geef je met alle liefde wat cadeautjes.

Kijk, luister, voel en heel. Veel plezier!

Online Energy Transmissions

Tijdens deze innerlijke reizen wordt je door mijn stem op een meditatieve manier geleid naar daar waar we gebracht worden. Het is altijd precies datgene wat mag gebeuren. Deze Energy Transmissions zijn channelings, activaties en healings voor de groep die op dat moment mee doet en de mensen die het later terug luisteren. Voel je je aangetrokken tot een van de onderstaande thema's? Klik dan op de link en neem een uurtje de tijd voor jezelf. Het is je gegund.

Deze Energy Transmission gaat over de Meaning of Life. Je ontvangt informatie over jouw functie, je leert je ego denkgeest los te koppelen van wat je werkelijk bent én je ontvangt nog veel meer andere praktische tips en trics. Zoals het releasen van stress uit het lichaam en je krijgt een prachtige zonneschijf in je hartsgebied opdat jij nooit meer vergeet wat je werkelijk bent.

In deze Energy Transmission word je opgeschoond en krijg je o.a. downloads omtrent je ego denken en de verlichting daarvan. Je ontvangt een upgrade om met Visie te gaan kijken. Daarnaast word je gesteund om je los te koppelen van de matrix waardoor je meer vanuit autonomie kunt gaan leven.

Deze Energy Transmission gaat over bestaansrecht en alles wat daarbij komt kijken. JIj bent belangrijk en jij mag helemaal vol zijn met jezelf! In je lijf, hier op Aarde. Stevig gegrond en veilig. The King or Queen of your own existence. Als baken van licht met je eigen unieke kwaliteiten ben jij het perfecte puzzelstukje in het geheel. Jij hebt alle kracht en kennis in pacht over jezelf, je lichaam en je leven. Laat niemand je zeggen dat het anders is. (En nog zoveel meer...)


Living Light & Loving Loud Playlist

Leer mij een beetje kennen als muziekfreak en hoe ik dat thuis toepas in mijn dagelijkse leven.
Deze playlist heb ik samengesteld voor mezelf, al mijn klanten en iedereen die wel wat fijne muziek kan gebruiken om te voelen dat je leeft. In lichtheid en in liefde.
Deze liedjes laten je voelen dat je krachtig bent, dat je op het juiste pad zit. Dans, zing, grom, lach, huil, voel de kriebels in je buik. Laat alles in je maar stromen en ervaar je eigen licht en dat van de wereld. Enjoy!