Deze reset is een holistisch programma waarbij je fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans komt. Het is een prachtige kers op de taart als je al veel innerlijk werk hebt verricht op je levensthema's en nu liefdevol de laatste restjes wil opschonen uit je fysieke lichaam, zonder hard te werken. Maar ook tijdens je spirituele groei en het bouwen van die kersentaart, een van de meest fantastische dingen die je jezelf cadeau kunt doen omdat je echt alle facetten mee kan nemen.

 

Het kan je helpen om fysieke klachten zoals pijn, allergieën, vermoeidheid, een fuzzy hoofd en hormonale disbalansen te verminderen of te laten verdwijnen. Het helpt je om op te schonen op de stukken die voor jou belangrijk zijn. En het helpt je om letterlijk oude ballast los te laten en gewicht te verliezen.

 

Living Light & Loving Loud is nog nooit eerder zo letterlijk genomen. Dit is het laatste stukje dat je meeneemt om jouw meest ideale leven te leven, met het lichaam dat je wil en bij je past, in alle gezondheid op alle niveau's.

 

De reset is prima zelf te doen en je hebt mij ter begeleiding die je alle ins en outs vertelt, helemaal op gang brengt en waar je al je resetvragen kosteloos aan kan stellen. Ik sta je bij in je reis en ondersteun je waar nodig.

 

Mochten er alsnog diepe thema's naar boven komen en heb je meer coaching nodig dan kunnen we de reset combineren met ceremony sessies die je daar extra bij kan boeken.

En mocht je écht top of the cherrypie willen gaan dan maken we een aangepast traject met langdurige coaching in je transformatie, spirituele groei en levensthema's in combinatie met de gezondheidsreset. En eerlijk waar....dit is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Diepgang en heling op alle niveau's.

 

Je innerlijke transformatie zal aan de buitenkant te zien kunnen zijn omdat je letterlijk meer zal gaan stralen maar ook letterlijk lichter in kilo's door het leven kan gaan. Wie wil er nou niet een maatje minder overhouden aan zijn spirituele ontwikkeling? Leren (los)laten en heling wordt hier letterlijk zichtbaar door het verliezen van overtollig gewicht.

 

Wil je graag meer informatie? Laat het me weten, dan geef ik je alle details en kun jij rustig voelen of de reset iets voor je is. Je kunt me dan ook al je vragen stellen en ik kijk met je mee zodat we kunnen kijken wat je nodig hebt om je weer helemaal happy te voelen in en met je mooie lijf.


"In december 2023 ben ik begonnen met mijn gezondheidsreset en in februari 2024 woog ik 15 kilo minder, voelde me fitter dan ooit, had geen fuzzy hoofd meer, kon meer energie en liefde uitdelen aan mijn dierbaren en mijn fysieke pijn was voor 90% verdwenen. De reset liet me zien welke voeding mijn lichaam prettig vind, al mijn tekorten werden aangevuld en ik heb nu mijn eigen persoonlijke handleiding die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken. Zo fijn!

Tijdens de reset kon ik niet anders dan mijzelf en mijn lichaam de liefde geven die het nodig had. De hele kuur voelde als een wellness voor mijn lichaam en geest."


"Ik ga zo AAN op wat je met me deelt en voel aan alles dat ik hiervoor wil gaan. Mijn lichaam vraagt er om en ik voel de "JA" sprankel in mijn buik."

 

L.

"Drie maanden later ben ik 14,1 kilo lichter en ik ga nog lekker even door."

 

L.

"Het is tijd! Het is echt tijd om mezelf dit te gunnen! Om zoveel meer liefde aan mezelf te geven en om mijn lichaam fysiek gezond te maken. Ook al voel ik een beetje weerstand en vind ik het spannend, ik maak de sprong."

F.

"Ik voel me weer fit en er stroomt zelfs weer nieuwe energie naar mijn bedrijf. Dit heb ik al zo lang niet meer gevoeld!"

 

N.