sofie van den wittenboer spiritueel coach persoonlijke groei

house of roots is een plek...

 

Die met je meebeweegt

Waar liefdevol gewerkt wordt

Om weer in je kracht te komen

Met aandacht voor jou

Waar we samen op avontuur gaan

Om jouw uniekheid te omarmen


Welkom bij House of Roots; Plek voor spirituele ontwikkeling. Mijn naam is Sofie van den Wittenboer en van kinds af aan al een wakker mens. Hoogsensitief zijn en bewust leren leven is niet altijd makkelijk. De processen die je op je pad krijgt kunnen ervoor zorgen dat je de schoonheid en de magie van het leven en hoogsensitief zijn uit het oog verliest en daardoor verder van jezelf verwijderd raakt.

 

Het is oefenen om je eigen pad te kunnen en mogen volgen om van daaruit in een staat van 'gelukkig zijn' te kunnen leven. Bij House of Roots kijken we samen jouw processen aan zodat jij jezelf kan helen en oude ballast los kunt laten. Hierdoor zul je liefdevoller en lichter door het leven kunnen gaan en meer kunnen genieten van jouw sensitiviteit en van wie jij in wezen bent..

 

Ik werk met individuele sessies en transformerende trajecten, geef workshops in kleine groepen, en doe alles wat me gelukkig maakt. en precies dat is waar house of roots voor staat. 

 

Daarom werk ik graag met mensen die toe zijn aan een nieuwe en transformerende stap in hun persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Die bereid zijn om zich over te geven aan hun groei en durven te ontwarren van al hetgeen hen tegenhoudt om gelukkig te zijn. Mensen die durven te kijken naar de schaduwen in zichzelf. Die willen leren hoe het anders kan en daardoor op de meest liefdevolle en verantwoorde manier om kunnen gaan met alles wat op hun pad is gekomen en nog steeds komt. Én mensen die boven alles weer willen herinneren hoe het is om te leven in vrijheid. Want het leven is echt leuk, ook als je in een dip zit. Let me show you that!

 

"The only job you have is to create a happy and healthy life!"

 

Voel jij dat je hier aan toe bent of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Mijn deuren staan voor je open!