sofie van den wittenboer spiritueel coach persoonlijke groei

house of roots is een plek...

 

die met je meebeweegt

waar liefdevol gewerkt wordt

om weer in je kracht te komen

met aandacht voor jou

waar we samen op avontuur gaan

om jouw uniekheid te omarmen


Welkom bij House of Roots; Plek voor spirituele ontwikkeling. Mijn naam is Sofie van den Wittenboer en van kinds af aan al een wakker mens. Hoogsensitief zijn en bewust leren leven is niet altijd makkelijk. De processen die je op je pad krijgt kunnen ervoor zorgen dat je de schoonheid en de magie van het leven en hoogsensitief zijn uit het oog verliest en daardoor verder van jezelf verwijderd raakt.

 

Het is oefenen om je eigen pad te kunnen en mogen volgen om van daaruit in een staat van 'gelukkig zijn' te kunnen leven. Bij House of Roots kijken we samen jouw processen aan zodat jij jezelf kan helen en oude ballast los kunt laten. Hierdoor zul je liefdevoller en lichter door het leven kunnen gaan en meer kunnen genieten van jouw sensitiviteit en van wie jij in wezen bent..

 

House of Roots combineer ik met mijn werkzaamheden in de gehandicaptenzorg. In 2017 heb ik de 4-jarige opleiding tot spiritueel werker afgerond bij spiritueel centrum Aurora. Daarnaast beoefen ik Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1 en 2. Ik werk met individuele sessies, geef workshops in kleine groepen en doe alles wat me gelukkig maakt. 

 

Ik werk graag met mensen die toe zijn aan een nieuwe stap. Die zich over durven te geven aan het leven en willen leren om op een liefdevolle en verantwoorde manier om te gaan met alles wat op hun pad komt. 

 

Voel jij dat je hier aan toe bent of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Mijn deuren staan voor je open!