werkvormen house of roots voice dialogue massage ademwerk merkaba meditatie regressie byron katie

werkvormen

 

Voice dialogue

Polariteitsmassage

Verbonden ademwerk

Merkabahealing

Meditatie

The Work van Byron Katie

Regressie 

Kristalwerk

Readings

 


voice dialogue

Is een bijzonder effectieve methode om je proces van bewustwording op gang te brengen.

 

Dit doen we door je subpersoonlijkheden een stem te geven en te onderzoeken wat er bij hen speelt en welke plaats ze innemen in jezelf. Het brengt veel inzicht en heling op pijnpunten die in het Nu bij je worden aangeraakt en waarom je op een bepaalde manier reageert op allerlei gebeurtenissen in je leven.

polariteitsmassage

Is een massage waarbij er rechtstreeks met de kracht van je levensenergie wordt gewerkt.

 

Door obstakels in je totale energieveld te verwijderen worden de verschillende stromen in je lichaam weer in balans gebracht. Dit stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam en emotionele en lichamelijke verstarringen lossen op waardoor er letterlijk meer ruimte komt voor leven. Ook kunnen je inzichten veranderen en zich aanpassen aan je groeiende bewustzijn. Het is een prettige manier om oude ballast los te laten die zich heeft opgeslagen in je fysieke lichaam.

verbonden ademwerk

Is een methode die je uit je denken haalt en in je gevoel en lichaam zet.

 

 

Door middel van de verbonden ademtechniek breng je grote hoeveelheden levensenergie naar specifieke punten in je lichaam waar blokkades zitten op emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel niveau. Het brengt diepgewortelde kwetsures naar de oppervlakte waar ze in liefde getransformeerd en geheeld kunnen worden. Je maakt hierdoor veel ruimte voor jezelf waardoor je rust, helderheid en ontspanning ervaart wat je mee zult nemen in je dagelijks leven.


merkaba healing

Is een energetische overdracht waarbij we gebruik maken van grote hoeveelheden onvoorwaardelijke liefde en licht uit de bron.

 

Deze energieën zullen het zelfhelend vermogen van je lichaam activeren en kunnen ook doorwerken op je energetische systeem. We werken vanuit een klacht of hulpvraag en de helende energie zal zich altijd wenden tot datgene wat op dat moment nodig is. het gaat buiten ons denken om. De hulpvraag kan variëren van het helen van lichamelijke klachten tot aan het versterken van het contact met je ziel waardoor je dichter bij jezelf komt. Alles is mogelijk.

 

Deze methode is ook in te zetten bij dieren.

meditatie

Is een methode die op vele vlakken inzetbaar is en wat je zelf makkelijk kunt leren toepassen in je dagelijks leven.

 

 

Door in stilte naar binnen te keren kun je onder andere leren om jezelf te ontspannen, te gronden en energetisch schoon te houden. het is een liefdevolle manier om weer in contact te komen met je lichaam, de aarde en de kosmos. Door deze innerlijke reizen te maken liggen alle antwoorden binnen handbereik.

the work van byron katie

Is een prachtige en daadkrachtige manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden.

 

 

Volgens deze methode van Byron Katie hebben we een manier om je gedachten -die al je lijden en het lijden in de wereld veroorzaken- te onderzoeken. Hierdoor komt alles terug bij jezelf en kom je los van je 'monkey mind'.


regressie

Is een methode die net wat verder 'kijkt' dan je huidige leven en antwoord kan geven op diepe zielsvragen.

 

 

Door een stap terug in je herinneringen te gaan kom je uit bij een situatie waarin je ziel een ervaring heeft opgedaan die ervoor zorgt dat je op een bepaalde manier reageert op situaties in je huidige leven. Of waardoor je bepaalde lichamelijke of mentale klachten hebt die je niet goed kunt duiden. Door heling te geven op deze zielservaring zul je merken dat je klacht of situatie flink zal verbeteren.

kristalwerk

kristallen zijn prachtige energetische helpers die enorm dienstbaar zijn en klaar staan om jou te ondersteunen. 

 

Ieder bergkristal van house of roots heeft zijn eigen unieke werking en eigenschappen en is standaard geactiveerd met de allerhoogste energieën van liefde en licht om jouw frequentie extra te verhogen. Door middel van een reading kan ik het kristal ook nog specifiek activeren op wat jij nodig hebt. 

Je zult merken dat het je klachten verlicht en je jezelf gesteund voelt in je proces. Je kunt het als sieraad bij je dragen of als los kristal neerzetten in je huis,  slaapkamer of werkplek 

healing jewelry is hier verkrijgbaar.

reading

Een sessie waarin je van gidsen en begeleiders belangrijke informatie krijgt en door hen geheeld kan worden.

 

Als kanaal geef ik je informatie door via mijn hogere zelf en die mijn of jouw gidsen en begeleiders jou te vertellen hebben. We gaan met hen in gesprek en zij vertellen en handelen via mij om jou te helpen en ondersteunen. Een hele fijne en zachte manier van werken die je heldere informatie geeft om van te mogen groeien en jouw hoogste goed te bereiken. Tijdens een reading kun je ook healing ontvangen. Deze sessies worden meestal gecombineerd met de healing jewelry. een heerlijk cadeautje aan jezelf!

 

Readings kunnen ook op afstand worden gegeven.


behandel ruimte sessies house of roots

heb je interesse in het werken met mij en één van deze methodes of heb je een vraag? Laat het me weten via dit contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.